Datum
09/10/2024 - 13:00
Sociëteitsavond
De sociëteit is open vanaf 13:00 uur tot 24.00
Aanmelden voor deelname kan tot dinsdag 21:00 uur.
Het menu:
Voorgerecht
Dun gesneden ossenhaascarpaccio, verrijkt met romige truffelmayonaise, geroosterde pijnboompitten, geschaafde Parmigiano Reggiano en gemarineerde cherrytomaatjes.
Hoofdgerecht
Klassieke Coq au Vin, gesmoord in een rijke rode wijnsaus met zilveruitjes en spekjes, geserveerd met gebakken aardappeltjes en Belgische mayonaise .
Nagerecht
Romige advocaat met een bolletje vanille-ijs en een toefje vers geslagen slagroom.
Tafelvoorzitter: Frank Van De Eijnden
Aanmelden
Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.
Reeds aangemeld
- Hoedemakers Thom
- Verschoor Ron
- Hulsen van Hans
- Vorm van der Willem
- Eijnden van den Frank
- Hunnego Rob
- Quint Dick
- Lelifeld Tom
- Uphof Bert
- Kreté Rob
- Rijnenberg Ben
- Youngman Steve
- Vermeer Robbert
- Essens Paul
- Diedenhoven van Willem
- Meuldijk Aad
- Beekhuizen Jan
- Pieterse Rob
- Eijzenbach Hans
- Simon Jan
- Andrea Andries
- Bakker Jaap
- Berkhout Ton
- Eeden van Diederick
- Veen van der Sjoerd
- Hanzon Rob
- Geest van der Hans
- Kersten Jan
- Arkesteijn Aloys
- Meijer Rien
- Zwan van der Martin
- Reichert Leo
- Croqué Ed
- Postema Cees
- Terpstra Roel
- Behrend Max