Organisatie

Sociëteit ‘De Vereeniging’ is, hoe kan het anders, een normale en gezonde vereniging. De doelstelling wordt in de Statuten ruim omschreven en laat zich het beste samenvatten in het woordje ‘VRIENDSCHAP’. Dat hieruit ook zakelijke contacten kunnen voortkomen is een plezierig gegeven. Anders dan verwacht bij het eerste plan in 1851, is toch sinds de oprichting het lidmaatschap voorbehouden aan ‘leden van het mannelijk geslacht’.
De partners van de leden echter doen toch ook op hun beurt luid en duidelijk van zich spreken. Vanzelfsprekend vergezellen zij hun partner op een aantal feestelijke evenementen door het jaar heen. Daarnaast organiseren de partners eigen ‘uitjes’. De Sociëteit wordt geleid door een Bestuur van zeven leden, bijgestaan door commissies zoals:

  • Exploitatiecommissie, belast met het toezicht op de exploitatie
  • Ballotagecommissie
  • Kascommissie
  • Het Gezelschap Anonymus

Het gezelschap Anonymus

Het enthousiaste  ‘Gezelschap Anonymus’  staat sinds  garant staat voor bijzondere evenementen binnen ‘De Vereeniging’, bijvoorbeeld het Voorjaarsbal, het Najaarsfeest zijn en een  galadiner met Kerstmis.  Ook vinden interessante excursies plaats. Het staat leden geheel vrij hier wel of niet aan deel te nemen. Dat geldt ook voor o.a. golf- biljart en kaartcompetities.

societeit de vereeniging

©2024 Sociëteit de Vereeniging. Kazernestraat 38B 2514CT 's-Gravenhage. Website: Kleidi

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?